Zasadi stablo, ne budi panj!

Prva i vodeća Udruga
za organiziranje kampanji sadnje stabala

u Republici Hrvatskoj

Do početka kampanje sadnje stabala 2022.g. ostalo je:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

ZASAĐENOG SADNOG MATERIJALA

ZADOVOLJNIH RAZNOVRSNIH SUDIONIKA

GODINE DJELOVANJA

moj zeleni izbor
Vrtni centar Iva i Zasadi stablo, ne budi panj! partner su projekta „MOJ ZELENI izBOR“ Gospodarske škole u Čakovcu. Sve popularniji trend postaje održiva kupnja koja istovremeno štedi Vaš novac ali uz to doprinosi i očuvanju prirode. Za ovaj Božić odaberite božićno drvce u tegli!
Nemate ga gdje posaditi nakon blagdana? Nakon što drvce popuni Vaš dom mirisom bora i smreke te okupi Vašu obitelj i u potpunosti daje blagdanski ugođaj, vrijeme je da drvcu date novu priliku za život, a Vrtni centar Iva Vas za isto nagrađuje iznosom od 30% maloprodajne vrijednosti drvca!
– Prilikom kupnje božićnog drvca u Vrtnom centru Iva, dobivate potvrdu koju ponesete sa sobom kod sakupljanja drvca (adrese navedene niže)
– Prilikom donacije na potvrdu dobijete pečat Udruge kao dokaz da je donacija izvršena,
– S tom potvrdom dođete u poslovnicu i obavite kupnju, a Vrtni centar Iva umanjuje
iznos Vašeg računa za 30% maloprodajne cijene božićnog drvca kojeg ste kupili i donirali nakon blagdanskih dana.
Osim što ćete pomoći u kolektivnoj sadnji stabala u Republici Hrvatskoj, pomoći ćete smanjiti komunalni otpad i zatrpavanje odlagališta sa tisuće odsječenih drvaca koji nisu pronašli svoju daljnju namjenu.

Pružamo Vam priliku za održivu kupnju

Održivom kupnjom bora u tegli pomažete u sadnji stabala u RH

Ozelenimo naš okoliš zajedno i smanjimo otpad

MOJ ZELENI izBOR kupon (1)
Drvce je potrebno dostaviti ili Udruzi „Zasadi stablo, ne budi panj!“ adresa:
Varaždin; Trg Pavla Štossa 41, dvorište zgrade Aquatehnika kod Drave) ili
Vrtnom centru Iva na jednu od ovih adresa (ovisno iz kojeg ste mjesta i gdje Vam je najbliže) adrese:
– Štefanec; Braće Radića 54,
– Koprivnica; Križevačka cesta 61,
– Lukarišće; Šašec 31
na sakupljanje do 15.01.2022.g., nakon toga pronaći ćemo lokacije za udomljavanje drvca i na taj način pomoći prirodi te je dodatno ozeleniti. Kupcu koji prilikom kupovine u Vrtnom centru Iva preda pečatiranu potvrdu umanjujemo iznos računa za 30% maloprodajne vrijednosti kupljenog i doniranog drvca. Poklon iznos se ne može isplatiti kao gotovina.
Vrijedi do lipnja 2022.

Građani željno iščekuju odvoz odbačenih božićnih drvaca. Kažu, gradovi i ulice nikad nisu bile zatrpanije otpadom. A kako će Tri kralja stići na vrata, tako će i borovi letjeti kroz vrata, ili balkon. “To je normalno, tradicija, ali barem da bacaju na hrpu pa da se pokupi. Zapravo, bilo bi najbolje da su umjetni”, smatraju građani.

Mi smatramo da ni plastika nije najodrživije rješenje, dok ni borovi koji su odrezani također nisu. Kupnjom drvca u tegli rasterećujemo komunalnu infrastrukturu, a rasadničarstvo božićnih drvca nije ugroženo daljnjom proizvodnjom i poslovanjem.

infografika bor

Sadimo zajedno “Jesen 2021”

Obavijest o mogućnosti zajedničke sadnje
Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zasadi stablo, ne budi panj! u okviru 3. Nacionalne kampanje sadnje stabala u Republici Hrvatskoj i Hrvatske šume doo u okviru akcije „Dani zajedničke sadnje“, nastavljaju sadnju sadnica šumskih vrsta drveća na površinama državnih šuma i ove jeseni.

 

Popis lokacija zajedničke sadnje, možete naći u prijavnom obrascu, a kartografski prikaz na linku http://javni-podaci.hrsume.hr/

Pridružite nam se!
Unaprijed se ispričavamo, ukoliko zajednička sadnja ne bude realizirana zbog inih čimbenika, kao što su loše vremenske prilike, epidemiološke mjere…
Hvala Vam na razumijevanju i na tome što ste prepoznali cilj zajedničke akcije.
hrvatske šume uzsnbp

Prijavni obrazac zatvoren!

Provedba kampanje realizirati će se cijeli mjesec studeni.

Veselimo se zajedničkom doprinosu!

QR kod za sudjelovanje
Zrno je u zemlji nevidljivo i iz njega izrasta ogromno drvo.Misao je jednako neprimjetna i iz nje izrastaju golemi ljudski događaji.
~Lav Tolstoj~

Prijava proizvođača sadnog materijala

Otvoren je obrazac za komunikaciju sa uzgajivačima/prodavačima sadnog materijala. Molimo sve zainteresirane za partnersku nabavu sadnog materijala da nam se obrate putem obrasca, ili samo skeniraju QR kod za daljnje ispunjavanje informacija.

Prijavni obrazac za uzgajivače je otvoren tokom cijele godine.

 

sponzori