European Youth Event Varaždin (25. i 26.11.) Arena

14. studenoga 2022.

EYE Varaždin jedno je od najvažnijih i najvećih događanja za mlade u Europi koje će se održati od 25. do 26. studenog 2022. u Areni Varaždin! EYE Varaždin jedinstvena je prilika za ljude od 15 do 30 godina da komuniciraju, uče, inspiriraju jedni druge i razmjenjuju svoja mišljenja sa stručnjacima, aktivistima, influencerima i donositeljima odluka o europskoj budućnosti. Gledajte to ovako – EYE Varaždin je poput velikog huba s više od 30 različitih (i besplatnih!) aktivnosti za mlade iz cijele Europe i svijeta. Usput, EYE Varaždin je lokalno izdanje EYE -a European Youth Event ) koji se održava svake dvije godine u Strasbourgu. Postoje Ø GRANICE u prisustvu ovom događaju! Dakle, počnimo s Ø GRANICAMA i1ØØ % LJUBAVI.

Registriraj se OVDJE

Vidi program OVDJE

Kako možete sudjelovati u aktivnostima programa EYE Varaždin?

  • Morate biti mlada osoba (15-30 godina)
  • Potrebno je prijaviti se i postati službeni sudionik EYE Varaždin. Registrirajte se ovdje  i vratite se na ovu stranicu.
  • Ako ste registrirani sudionik EYE Varaždin, prolistajte naš program EYE Varaždin i odaberite programske aktivnosti koje vam se sviđaju i u kojima želite sudjelovati.
  • Napominjemo da je broj sudionika u većini programskih aktivnosti ograničen.

Pročitajte također i…

Sadnja (SLO)

Sadnja (SLO)

Sadnja u Sloveniji Na području školskog prostora u osnovnoj škole Kolezija (SLO), zajedno sa partnerima na projektu...