Treebuilding

Želimo Edu Treebuilding!

Želite interaktivno druženje sa naglaskom na ekologiju? Približiti svojim zaposlenicima kako mogu kao pojedinac/kolektiv doprinjeti smanjenju utjecaja klimatskih promjena, a uz to biti otporniji i vještiji, ili samo želite provjeriti koliko ste društveno i ekološki odgovorni kao zajednica?

Nema problema, ovdje smo za Vas. Točnije u našem voćnjaku u Varaždinu. Javite nam se i rezervirajte svoj Tree dan već danas na info@zasadistablonebudipanj.hr

Treebuilding

Edu Treebuilding

mobilisis zasadi stablo

Treebuilding dan tvrtke Mobilisis

U cilju isticanja društvenih vrijednosti i kvalitetnijih socijalnih sustava, našim partnerima, partnerima za okoliš, omogućavamo da budu dio promjene za bolju budućnost.

Jedan takav dan proveden u našem javnom voćnjaku u Varaždinu sa tvrtkom Mobilisis, koja je donirala sredstava za kupnju opreme za voćnjak, podsjetila nas je sve zajedno, kako je bitno graditi lokalizirani društveni kapital. Zajedničkim djelovanjem gradimo ekološki osvješteniju zajednicu, jačamo samostalne vještine pojedinca i druge vrijednosti što će doprinjeti većem vrednovanju ekoloških normi cijelog kolektiva.

 

 

Ovakve aktivnosti su maleni koraci prema podizanju svijesti o klimatskim promjenama, a u konačnici to rezultira tako da se više počinjemo okretati pitanjima od javne ekološke važnosti.

Metodom stvaranja održivih ljudskih ekoloških zajednica koje oponašaju
uzorke i međusobne veze kakve nalazimo u prirodi, gradimo međusobno povjerenje, ugled tvrtke kao društveno odgovornog ekološkog poduzeća, te približavamo interdisciplinarni skup znanja i vještina o sadnji i održivom korištenju prirodnih resursa poput tla i vode.

Zajednica se ojačava kroz prihvaćanje praktičnih mogućnosti da se stvori sustav i mehanizmi koji manje opterećuju okoliš i postižu veću samoodrživost

Predavanje na temu permakulture i sadnje voćaka su održali Goran Huljenić stručni suradnik, Predsjednica Udruge Mateja-Anđelina Kramar, te na temu izgradnje kućice za ptice i vile za ježevu obitelj Manuel Jacmenović i Ivana Gračanac Moguš iz Ornitološkog laboratorija, dok je posebnu pažnju djeci i mladeži posvetila Elena Kostanjevec kao pedagog i koordinator Udruge.