NOVO! Eco Budy značke za subjekte

13. lipnja 2022.

Suština društveno odgovornog poslovanja sastoji se u tome da se i u odnosu na okoliš i na društvo ide iznad onoga što propisuje zakon. Druga važna odrednica jest uspostavljanje dijaloga i stvarne suradnje između poduzeća i organizacija iz civilnog sektora.

Metoda društvene odgovornosti uvelike se razvila i proširila u posljednjem desetljeću. Tomu je doprinijela globalizacija, razvoj informacijskih tehnologija, bolja organiziranost udruga, bolje obrazovani potrošači i osvještenije građanstvo. Ova praksa bi obavezno trebala biti integrirana u cjelokupno poslovanje, i postati «stanje duha», oblikujući pritom ponašanje subjekata u odnosu na korporativno upravljanje, njegovo ponašanje na tržištu, prema zaposlenicima, prema okolišu, te prema društvu.

Što donosi društveno odgovorno poslovanje, ili skraćeno “DOP”?

Najefikasnije metode u izgradnji brandova,

Povoljno utječe na prodaju i vjernost klijenata,

Povećava se zadovoljstvo i motivacija zaposlenika,

Osigurava pristup novim idejama, novim perspektivama i iskustvima,

Ukazuje na potrebe za novim proizvodima putem kontakata s novim grupama,

Dovode do smanjenja operativnih troškova.

Odluka o društvenoj odgovornosti najčešće se izražava i u misiji samog pravno-poslovnog subjekta.

Naša organizacija “Zasadi stablo, ne budi panj!” odlučna je u namjeri da proširi svoje ekološko djelovanje i osvještavanje, te da Vam pomognemo u društveno ekološkom djelovanju. Organiziramo “Tree buildinge” za Vaše zaposlenike prvenstveno u gradskom voćnjaku Varaždin, a mogući su teambuildinzi diljem Hrvatske.

Po završetku našeg zajedničkog druženja i djelovanja dobivate Eco Budy značku koja označava Vaš angažman i doprinos.

Ukoliko ste zainteresirani za Teambuilding možete se javiti na naš email info@zasadistablonebudipanj.hr ili na 095/3647-111.

Vidi više OVDJE.

Autor: Mateja-Angelina Kramar

Pročitajte također i…