Podrška

 

Donacija

Vaša donacija/sponzorstvo direktna je podrška zaštiti prirode, okoliša i šuma, stoga podržite nas u kampanjama kolektivnih sadnja stabala kako bismo ih mogli što kvalitetnije realizirati te pokrenuti još bolje projekte.

Radujemo se Vašoj pomoći i pokretanju novih projekata u cilju očuvanja okoliša. Postanite baš Vi naš partner, partner prirode, i krenimo zajedno u podizanje svijesti o klimatskim promjenama i prilagodbi na istu za naš jedini dom Planetu. Bez Vaše pomoći to ne bi bilo moguće.

Donirajte koliko možete i želite, na svakoj Vašoj donaciji biti ćemo zahvalni i učiniti će nas ponosnima da ste nam pružili povjerenje koje ćemo opravdati našim radom i trudom.

Donacije

Nakon uplate na žiro račun:

Molimo Vas da nakon izvršene uplate pošaljete e-mail sa slijedećim podacima na adresu info@zasadistablonebudipanj.hr kako bi Vam poslali potvrdu o primitku donacije te kako bi Vas obavijestili o daljnjim aktivnostima Udruge.

Podaci za e-mail su:

  • ime i prezime
  • adresa
  • grad
  • datum uplate
  • iznos uplate
  • e-mail adresa za kontakt
  • telefon ili mobitel (opcionalno)

Uplata sredstava

Sredstva se uplaćuju na račun Udruge otvoren kod Erste&Steiermarkische Bank d.d.

Donacije možete uplatiti na:
Primatelj: Udruga “Zasadi stablo, ne budi panj!”
IBAN: HR5824020061100999327
Poziv na broj: [99]
OIB uplatitelja: [Podatak OIB-a uplatitelja]

Popunjavanje podataka kod plaćanja:
Platitelj: naziv (ime) i adresa [Upisujete Vaše ime i prezime ili naziv tvrtke te adresu i grad]
Npr.
Pero Perić, Perićeva ulica 12, 10 000 Zagreb

Primatelj: naziv (ime) i adresa [Udruga “Zasadi stablo, ne budi panj!”, Kratka 6, 42 000 Varaždin]
Broj računa primatelja: HR5824020061100999327
Poziv na broj odobrenja: [U lijevom kutu neka bude 99, a desna traka Vaš OIB kako bismo mogli lakše pratiti čija je uplata sredstava]
Opis plaćanja: [Sredstva za aktivnosti Udruge “Zasadi stablo, ne budi panj!”]
Iznos: [Upisujete iznos donacije u kunama; npr. 100,00 ili = 500,00 ili = 2.000,00 ili neki drugi iznos]

Sponzorstva

U Sponzorskim paketima nudimo mogućnosti sudjelovanja u kampanji sadnje 2021. Pakete Vam šaljemo individualno na e-mail.

Kroz oblik sponzorstva uložite u ekološke aktivnosti Udruge, kreirate pozitivne asocijacije na Vaše poduzeće/organizaciju/instituciju, pokazujete koliko ste ekološki orijentirani. Na taj način postižete efikasnije komunikacijske ciljeve jer dosežete publiku u relaksiranom i dobrom raspoloženju. Približite građanima te svojim djelatnicima osjećaj da brinete o široj zajednici te da Vam je njihova kvalitetna radna i životna sredina itekako važna.

Svjesni smo potrebe za djelovanjem u utrci sa klimatskom krizom. Zajedno možemo postići mnogo više, na taj način obje strane zajedno podižu ekološku svijest te potvrđuju društvenu i ekološku odgovornost, također na taj način kroz oblik sponzorstva potpomažemo u realizaciji strategija ublažavanja posljedica klimatskih promjena prema EU standardima.

Očitati QR kod

Učlanite se

postani član, ne budi panj!