U Capuchas odjeći ne samo da dobro izgledaš, već sadiš stabla

capuchas

5. travnja 2022.

Kada nosiš Capuchas potičeš revitalizaciju zelenih površina u Hrvatskoj

S buđenjem svijesti o destruktivnom utjecaju klimatskih promjena, ojačao je stav kritike prema industriji brze mode, koja uništava okoliš i eksploatira radnice i radnike. Kao suprotnost, sve češće se pojavljuju održivi brendovi, koji odjeću i obuću proizvode u daleko boljim uvjetima i uz primjenu ekološki prihvatljivijih materijala. Brendovi koji su zaista održivi u pravom smislu te riječi, uglavnom su imena koja su nam još uvijek prilično nepoznata, s toga predstavljamo Vam jedan inovativni brend. Capuchas odjevni predmeti nisu sezonski već za čitav život.

U suradnji sa našom organizacijom – Capuchas potiče revitalizaciju zelenih površina. Svaka narudžba na www.capuchas.com znači jedno stablo više u našim gradovima, parkovima i dvorištima odgojno-obrazovnih ustanova, i zato noseći Capuchas, ne samo da dobro izgledaš, nego se tako i osjećaš u novom ozelenjenom prostoru.

Sve osobe u proizvodnom lancu odjeće Capuchas dobivaju zasluženo poštovanje za svoj rad.

✓bez iskorištavanje djece kao radne snage,
✓bez nasilnog rada,
✓sigurni i sretni uvjeti rada,
✓dnevnice i prekovremeni plaćeni u skladu sa zakonom.

capuchas

Prema nekim procjenama, modna industrija čini deset posto globalnog onečišćenja, stvarajući 92 milijuna tona tekstilnog otpada i trošeći 1,5 bilijuna litara vode godišnje, te doprinosi zagađenju oceana, šuma i ostalih prirodnih resursa mikroplastikom sa približno 190.000 tona! Iako veliki modni brendovi imaju snažan utjecaj, zaboravljamo da imamo moć kontroliranja tržišta ulaganjem u održive modne brendove, koji već danas određuju kako će modna industrija izgledati sutra.

Naruči održivu Capuchas odjeću

Autor: Mateja-Angelina Kramar

Pročitajte također i…